Présentation de l’atelier à l’Institut Narcís Monturiol de Barcelone

Hola a tots!
És el primer any que el Narcís Monturiol participa a Cinema en curs i per a nosaltres és un gran repte! També ens fa molta il·lusió participar a Le cinéma, cent ans de jeunesse! Som 20 alumnes de 4t d’ESO:  la Carla, la Júlia, l’Agna, la Clàudia, l’Ariadna C., l’Adrià, el Marc, la Montserrat, la Rhaiza, la Patricia, l’Emi, la Laura, la Clara, la Daniela, la Marina, l’Anna, la Belén, l’Iris, l’Ariadna R. i la Saray.
Tots nosaltres us convidem a seguir aquest bloc, que pretén ser un recull del que anem fent al llarg del dia a dia de “cinema en curs al Monturiol”. Us presentem els integrants d’aquest projecte de la mà de les seves pròpies fotografies.

***

Hi!
This is the first year that we join Cinema in curs. We find it very interesting and challenging! We are also very happy of participing at Le cinéma cent ans de jeunesse. We are 20 students from 4th of ESO:  Carla,  Júlia, Agna,  Clàudia, Ariadna C., Adrià, Marc, Montserrat, Rhaiza, Patricia, Emi, Laura, Clara,  Daniela, Marina, Anna,  Belén, Iris, Ariadna R. and Saray.
We invite you to follow our daily work and hope you like it!

Ce contenu a été publié dans Carnets de bord des ateliers, Présentations des ateliers. Vous pouvez le mettre en favoris avec ce permalien.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

*